Cautare

11003 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 judetul constanta" (4.16 secunde)
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca Ministerul Integrarii Europene actioneaza pentru centralizarea puterii decizionale, prin tentativa sa de a prelua derularea fondurilor pe care Agentia de Dezvoltare Regionala urmeaza sa le primeasca de la Uniunea Europeana incepand cu 2007.
Sfarsitul de saptamana a fost unul extrem de incarcat pentru liberalii constanteni, Organizatia Judeteana Constanta a Partidului National Liberal primind vizita europarlamentarului Ramona Manescu, candidatul PNL la alegerile pentru Parlamentul European aflandu-se pentru doua zile in judetul Constanta.
Congaz SA Constanta a finalizat implementarea Sistemului Informatic Integrat pentru managementul activitatilor din cadrul companiei pe baza unui soft complex elaborat de cunoscuta firma de aplicatii informatice SIVECO Romania SA.
Dupa ce tot anul Inspectoratul de Concurenta Constanta a organizat caravane de informare a autoritatilor locale si a mediilor de afaceri din judetul Constanta cu privire la legile concurentei, acum s-a intors roata, si a venit randul inspectorilor din cadrul Inspectoratului de Concurenta Constanta sa se scoleasca.
Prin Hotararea de Guvern 1343 publicata in Monitorul Oficial numarul 778/16 noiembrie a.c., Guvernul a aprobat infiintarea perdelelor forestiere de protectie a campului in judetele Constanta, Tulcea si Ilfov.
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat ieri ca actiunile "unui grup care se situeaza deja in afara partidului" de obstructionare a consolidarii organizatiei Constanta sunt de neacceptat.
La fel ca si alti colegi liberali, senatorul Puiu Hasotti s-a aratat rezervat in a face nominalizari cu privire la schimbarea anumitor persoane aflate la conducerea serviciilor deconcentrate din judetul Constanta.
De-a lungul caii ferate Medgidia-Fetesti, in dreptul Garii CFR Cernavoda, zeci de camioane, excavatoare, diferite utilaje grele, alaturi de o armata impresionanta de muncitori au sapat deja o portiune de cel putin 500 metri liniari pe orizontala din amplasamentul capului de tronson Cernavoda-Constanta al Autostrazii Soarelui.
"Dutu a zis ca atat timp cat PSD se afla la putere in Constanta nu trebuie sa aducem nici un ban in judet, 'sa nu castige astia iar alegerile'" Deputatul liberal Andrian Mihei ne-a declarat la randul sau ca noul Executiv va merge in continuare pe programul Aliantei D.A.
33/2007, cu scopul vadit de a se favoriza cele doua partide care au monopolizat puterea politica si administrativa in judetul Constanta, respectiv PNL si PSD", sustin PLD-istii, care adauga faptul ca "din analiza listei cu presedintii si loctiitorii birourilor electorale ale sectiilor de votare din municipiul Constanta comunicata de catre Biroul Electoral Judetean Constanta rezulta ca in 46 de sectii de votare au fost numite persoane fara nici o legatura cu procesul electoral, elevi si studenti cu varste intre 18 si 23 de ani, cu incalcarea expresa legii".
Peste putin timp, fostul presedinte al Organizatiei Judetene a PDL Constanta planuieste sa ofere explicatiile de rigoare referitoare la "mazilirea" sa.
Partidul Romania Mare, prin presedintele filialei judetene Constanta Dan Nicolae Rahau, informeaza membrii acestei formatiuni politice ca fostul presedinte al filialei, Radu Comanici, impreuna cu toti cei care s-au retras de pe listele electorale pentru Consiliul Local Municipal si Consiliul Judetean Constanta, au fost exclusi din PRM in data de 27 aprilie 2008.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
Despre o decizie privitoare la transferul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC) din subordinea Ministerului Transporturilor in cea a administratiei locale constantene c.
Primarii din cele 58 de comune constantene s-au intalnit vineri la Constanta, pentru a participa la lucrarile sesiunii ordinare a Adunarii generale a Filialei Judetene a Asociatiei Comunelor din Romania (ACoR).
La sala de conferinte a Hotelului Ibis din Constanta a avut loc ieri conferinta "TVA dupa aderare", organizata de Ministerul Economiei si Finantelor si de Agentia Nationala de Administrare Fiscala in cadrul proiectului InfoTVA.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. Compania isi reduce insa expansiunea lantului de hipermarketuri la o singura deschidere in 2010. ... Cum vede retailul in 2010? "Si 2010 este un an dificil.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii. In 2010, presedintele Traian Basescu ramane la fel de haios ca pana acum¨, insa devine mult mai intelept.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
google-analytics.com